Validació d’estudi ‘Detecció de temes i eixos centrals en la investigació vinculada a la Seguretat i Salut Laboral a Catalunya estudi investigació Seguretat i Salut Laboral’

Continuació de l’estudi ‘Detecció de temes i eixos centrals en la investigació vinculada a la Seguretat i Salut Laboral a Catalunya’ (2012) encarregat per la Subdirecció General de Seguretat i Salut Laboral (SGSSL) del Departament d’Empresa i Ocupació, amb l’objectiu de validar els resultats d’aquest estudi previ mitjançant la interlocució amb un conjunt d’experts investigadors en l’àmbit de la seguretat i la salut laboral. En la línia de l’anterior projecte, aquesta validació manté el caràcter qualitatiu inicial, però recolzant-se en la tècnica de l’entrevista com a tècnica d’obtenció de dades. S’han realitzat entrevistes a experts segons el seu àmbit d’investigació (exposicions psicosocials, salut pública, epidemiologia, organització del treball, prevenció de riscos laborals, ergonomia, salut laboral, etc.) i segons la metodologia d’investigació emprada en l’àmbit de la seguretat i la salut laboral.

Els resultats d’ambdós estudis suposen un conjunt coherent de reflexions i discursos sobre el futur de la seguretat i la salut laboral en Catalunya i, particularment, sobre la Subdirecció general responsable d’aquest àmbit.

Data d’inici: 26/05/2014

Data fi: 31/03/2015

Finançament: Departament d’Empresa i Ocupació – Sudirecció General de Seguretat i Salut Laboral

Referència finançament: EMO-2014-185

Investigador responsable: Joan Miquel Verd

Equip: Joan Rodríguez Soler

Documents i publicacions: Rodríguez- Soler J.; Verd, J. (2014): “Detecció de temes i eixos centrals en la investigació vinculada a la Seguretat i Salut Laboral a Catalunya. Informe de validació”. Informe de recerca.

Aquesta entrada ha esta publicada en Convenis, General, Línies de recerca, Ocupació i transformacions en el mercat de treball, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Recerca, Tots. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.