Una aproximació qualitativa a l’assetjament sexual i per raó de sexe dins del món laboral

L’objectiu de l’estudi és realitzar una aproximació qualitativa a l’assetjament sexual i per raó de sexe dins del món laboral a fi de conèixer les percepcions, experiències i imaginaris socialment compartits que formen part d’aquest fenomen.

Es parteix de la evidència que l’assetjament sexual al món laboral és una pràctica que es dona amb relativa normalitat i el que es busca és trobar les causes del mateix.

Concretament, es tracta de fer una anàlisi del rerefons sociocultural que actua com a context i suport de l’existència i persistència de l’assetjament sexual i per raó de sexe més enllà de la seva quantificació. En aquest sentit, els objectius específics passen per identificar, descriure i explicar els factors socials que fan possible el fenomen, així com els elements de canvi i continuïtat que s’han donat al llarg dels últims anys.

Data inici: 20/04/2021
Data fi: 30/11/2021
Finançament: Generalitat de Catalunya, Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Referència: Exp. BE-2021-2444
Investigadora principal: Sara Moreno
Equip: Vicent Borràs

Documents i publicacions:

Moreno, Sara; Borràs Català, Vicent; Jiménez Celemín, Carmen; [et al.]. L’assetjament sexual i per raó de sexe al món laboral : una aproximació qualitativa. 2021. https://ddd.uab.cat/record/258462

Aquesta entrada ha esta publicada en Convenis, Gènere i treball, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Recerca, Tots. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.