Taula Rodona “Repercussions de la COVID en el treball productiu i reproductiu de les dones”

2020 – Sara Moreno

Taula rodona que té com a objectiu donar una visió crítica de les seqüeles en el mercat femení: ERTO, acomiadaments, teletreball i conciliació, i el freqüent repartiment desigual dins la llar de les tasques de cures i d’atenció domèstica. 

Organitzada per la Unitat d’Igualtat de la UVic i l’Oficina Tècnica d’igualtat de gènere i LGTBI de l’Ajuntament de Vic, ha donat el tret de sortida al conjunt d’activitats organitzades per la UVic al voltant del 25N, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere. La taula rodona ha comptat amb la presentació de la Dra. Anna Sabata i Aliberch, secretària general de la UVic-UCC, i les ponents Sara Moreno, professora del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i investigadora del Centre d’Estudis Sociològics de la Vida Quotidiana i el Treball, i María Solanas, directora de programes del Real Instituto Elcano i vicepresidenta segona d’UNICEF Comitè Espanyol i membre de la Xarxa Mediterrània de Dones Mediadores. 

Veure vídeo

Aquesta entrada ha esta publicada en Accions de sensibilització, General, Transferència de coneixement. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.