Ricardo Quintero Carrizosa

Equip / Personal investigador en formació

Ricardo Quintero Carrizosa

Investigador pre doctoral (FPU)

Ricardo és graduat en Sociologia per la Universitat Pablo de Olavide (UPO, 2022). Ha realitzat el Màster en Gènere i Igualtat de la Universidad Pablo de Olavide (UPO, 2023).
Ha estat col·laborador en el projecte ‘Regional Gender Equality Measurement in the EU’ (ReGEM) i en el projecte ‘Mobilitat Social Intergeneracional: L’Educació com a mecanisme explicatiu’ (DINAMOS2- PID2019-106548GA-C22). A més, ha obtingut diverses beques i contractes de concurrència competitiva entre els quals destaquen la beca de la “Aula d’estiu Blas Cabrera d’iniciació a la recerca, la docència i la innovació científica” de la Universidad Internacional Menéndez Pelayo (UIMP) i un contracte com a titulat superior de suport a la recerca pertanyent al ‘V Pla Propi de Recerca i Transferència’ de la UPO en el projecte DINAMOS2 del departament de Sociologia de la UPO.
Així mateix, el seu TFG (Des)igualtat de gènere. Una proposta de classificació de països per a l’any 2021” ha rebut un premi de la Segona Convocatòria de premis a Treballs de Fi de Grau i Fi de Màster de temàtiques relacionades amb la cooperació internacional i l’educació per al desenvolupament finançat per l’Agència Andalusa de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AACID).
Actualment, és doctorant i beneficiari FPU en el Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona sota la direcció del Dr. Pedro López Roldán.

Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball – QUIT
Universitat Autònoma de Barcelona
Campus UAB- Edifici E1
08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona) - Spain

ricardo.quintero@uab.cat

Interesos de recerca

Els seus interessos principals són la igualtat de gènere (anàlisi comparada entre països i la seva mesura) i la mobilitat social. Actualment, la seva línia de treball de tesi doctoral està enfocada en la mobilitat social intergeneracional comparant països primerencament i tardanament industrialitzats.

Aquesta entrada ha esta publicada en El QUIT, Equip, General, Personal investigador en formació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.