Realització d’un estudi entorn el mercat de treball i d’anàlisi de les implicacions que tenen els models d’organització de l’activitat laboral en l’eficiència dels serveis socials pel programa SAD

L’Ajuntament de Manlleu va posar en marxa el programa SAD Manlleu (serveis d’atenció al domicili), amb la col·laboració de la Fundació Hospital St. Jaume i el CAP de Manlleu, amb l’objectiu de contribuir a millorar la qualitat de vida de la gent gran i els discapacitats mitjançant la prestació de serveis d’ajutda al domicili d’una manera professional i legalitzada.
Aquest estudi respon a l’interés de l’ajuntament de Manlleu per analitzar les implicacions que tenen els models d’organització de l’activitat laboral en l’eficiència dels serveis socials.

Finançament: Ajuntament de Manlleu

Investigador responsable: Andreu Lope Peña / Albert Recio

Equip: Francesc Gibert

Aquesta entrada ha esta publicada en Convenis, General, Línies de recerca, Ocupació i transformacions en el mercat de treball, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Recerca, Tots. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.