Meta-analysis of Gender and Science Research

El projecte té com a objectiu un meta-anàlisi de la recerca produïda en els últims 25 anys sobre estudis de gènere, cobrint la segregació horitzontal i vertical en la UE i en els estats associats al Setè Programa Marc.

Així, els objectius específics són:

1. Proporcionar una visió, així com una anàlisi exhaustiva, de tota la recerca duta a terme entorn del gènere i la ciència a nivells europeu, nacional i regional.

2. Posar els resultats de l’estudi a la disposició d’investigadors i policy-makers, ja sigui com informes publicats o en forma de base de dades bibliogràfica.

3. Orientar el disseny de polítiques sobre gènere i ciència en els propers anys i definir futures prioritats d’investigació dintre del Setè Programa Marc, especialment a través d’exemples de bones pràctiques i de l’anàlisi dels buits existents en els diversos temes d’investigació.

Data d’inici: 01/05/2008

Data fi: 01/01/2010

Finançament: Fundació CIREM – European Commission

Investigador responsable: Teresa Torns

Equip: Anna Grau

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Gènere i treball, Línies de recerca, Projectes europeus, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Recerca, Tots. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.