Laia Nualart

Equip / Personal investigador en formació

Laia Nualart Moratalla

Investigador pre-doctoral FI

Graduada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra (2019) i Màster en Política Social, Treball i Benestar per la Universitat Autònoma de Barcelona (2021). Amb gran interès per l’anàlisi de les desigualtats socials i la recerca, continua la seva formació amb cursos sobre igualtat de gènere i violències masclistes i el Postgrau en Anàlisi de Dades per la Universitat de Barcelona (2022).

Té experiència professional treballant com tècnica de gestió de programes d’ocupació i formació en l’àmbit local, així com a consultora d’igualtat de gènere i diversitat per a l’Administració Pública.

Actualment, realitza el doctorat amb una ajuda predoctoral FI en el marc del projecte “Capital social i entorn residencial en la població jove amb risc d’exclusió laboral. Un estudi de casos” a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Universitat Autònoma de Barcelona
Centre d’Estudis Sociològics QUIT
Departament de Sociologia
Campus UAB- Edifici B
08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Spain

+34 93 581 3303
laia.nualart@uab.cat

Aquesta entrada ha esta publicada en El QUIT, Equip, General, Personal investigador en formació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.