Laia Nualart Moratalla

Equip / Personal investigador en formació

Laia Nualart Moratalla

Investigadora predoctoral FI

Graduada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra (2019) i Màster en Política Social, Treball i Benestar per la Universitat Autònoma de Barcelona (2021).
Amb gran interès per l’anàlisi de les desigualtats socials i la recerca, continua la seva formació mitjançant cursos sobre igualtat de gènere i violències masclistes i el Postgrau en Anàlisi de Dades per la Universitat de Barcelona (2022).

Té experiència professional treballant com a tècnica de gestió de programes d’ocupació i formació en l’àmbit local, així com consultora d’igualtat de gènere i diversitat per a l’Administració Pública.

Actualment realitza el doctorat amb una ajuda predoctoral FI en el marc del projecte “Capital social i entorn residencial en la població jove amb el risc d’exclusió laboral. Un estudi de casos” en la Universitat Autònoma de Barcelona.

Universitat Autònoma de Barcelona
Centre d’Estudis Sociològics QUIT
Departament de Sociologia
Campus UAB- Edifici B
08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Spain

+34 93 581 3303
laia.nualart@uab.cat

Aquesta entrada ha esta publicada en El QUIT, Equip, General, Personal investigador en formació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.