La promoció d’una recuperació equilibrada i integradora de la crisi a Europa a través de les relacions laborals i el diàleg social

El projecte és part d’un recent acord entre l’OIT i la Comissió Europea, que té per objecte l’estudi de l’impacte de la crisi, i les respostes polítiques a la crisi sobre el diàleg social tripartit, la negociació col·lectiva, i la legislació laboral en els Estats membres de l’OIT i la UE, així com el paper dels actors socials i les institucions en aquest context.

Data d’inici: 01/03/2012

Data fi: 01/07/2012

Finançament: International Labour Office (ILO)

Investigador responsable: Oscar Molina

Equip: Fausto Miguélez

Documents i publicacions:

MOLINA, Óscar; MIGUÉLEZ, Fausto (2013): “From negotiacion to imposition: social dialogue in austerity times in Spain”. DIALOGUE Working Paper, Num. 51.

MOLINA, Óscar; MIGUÉLEZ, Fausto (2014): “From negotiation to imposition: Social dialogue in times of austerity in Spain”, en Papadakis, Konstantinos; Ghellab, Youcef (eds) The governance of policy reforms in southern Europe and Ireland.Ginebra: ILO Publications .

Web relacionada:  http://www.ilo.org/ifpdial/information-resources/publications/WCMS_223700/lang–en/index.htm

Aquesta entrada ha esta publicada en Convenis, General, Línies de recerca, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Recerca, Relacions laborals i organització del treball, Tots. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.