La conceptualización y operacionalización de la calidad de la investigación basada en métodos mixtos: Un estudio de casos múltiples de cuatro disciplinas (2016)

Coincidint amb la segona fase d’institucionalització dels mètodes mixtos com a moviment metodològic, recentment l’assumpte de com definir la qualitat, i quins criteris usar per a la seva avaluació, ha adquirit un pes considerable en la literatura. La majoria de treballs publicats s’han fonamentat, no obstant això, en discussions teòriques, fet que pot haver propiciat que els criteris proposats no s’ajustin de manera precisa a les decisions dels investigadors en la pràctica i, en conseqüència, reporten ineficaces. Així mateix, aquestes aportacions han obviat examinar la influència que atributs dels investigadors tals com la seva disciplina, la seva localització geogràfica, la seva experiència metodològica o la seva manera d’entendre la naturalesa dels mètodes mixts, tenen en la conceptualització i operacionalització de la qualitat d’aquest tipus de recerca.

 

Autor/a: Sergi Fàbregues Feijóo

Director/a: Joan Miquel Verd Pericàs

Data de defensa: 04/02/2016

Enllaç: http://hdl.handle.net/10803/383045

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Publicacions, Tesis doctorials, Tesis doctorials entre 2015-2019. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.