Jornada “25 anys de recerca entorn el treball i la vida quotidiana”

Participant: QUIT

Títol jornada o seminari: Jornada “25 anys de recerca entorn el treball i la vida quotidiana”

Títol intervenció: Enllaç al programa

Any: 2016

Notes:

Jornada de debat i reflexió en el marc de la sociologia i el treball amb l’assistència d’experts i professionals d’aquest camp per commemorar el 25è aniversari del QUIT. A la jornada es va parlar de la tasca realitzada durant aquests anys tot recordant els inicis: el QUIT va sorgir a partir de la iniciativa de professors i doctorands del Departament de Sociologia de la UAB per tal d’investigar el món del treball entès en un sentit ampli que abasta tots els àmbits, espais i temps socials del seu desenvolupament.

També es va realitzar una exposició presencial a la biblioteca de Ciència Socials amb l’ànim de mostrar complementàriament la producció científica del QUIT, posant a disposició del usuaris una petita selecció dels documents editats en suport paper i una mostra exhaustiva de documents electrònics accessibles mitjançant codis QR.

Així mateix es va publicar una pàgina web amb les línies de recerca, la producció científica, els seminaris i jornades, els actes i una galeria fotogràfica dels 25 anys de la institució per a commemorar l’efemèride.

Pàgina web

Nota de premsa

Aquesta entrada ha esta publicada en Divulgació, General, Jornades i Seminaris, Jornades i seminaris 2016. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.