Francesc Gibert Badia

Equip / Col·laboradors
Francesc Gibert Badia

Professor associat

Francesc és professor investigador al QUIT. Llicenciat en Sociologia i doctorant del Departament de Sociologia, el tema de la seva tesi versa sobre la negociació col·lectiva i els processos de externalització productiva.
Les seves àrees d’interès inclouen les relacions laborals, polítiques del mercat de treball, l’administració de recursos humans i l’organització del treball. A l’actualitat està implicat en recerques sobre la regulació a nivell local de noves formes d’ocupació, les noves demandes entorn de la reorganització del temps de treball i la vida familiar i sobre models productius i administració de recursos humans a nivell sectorial i territorial.
Com a Professor Associat, imparteix les assignatura de Sociologia de les relacions laborals i Sociologia de l’Empresa en el Departament de la Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Sociologia
Campus UAB - Edifici B
08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Spain

+34 93 581 2447
Francesc.Gibert@uab.es
Curriculum Vitae

Interesos de recerca

Sociologia
Relacions laborals
Polítiques de mercat de treball
Administració de recursos humans
Organització del treball

Publicacions destacades

LOPE, A.; GIBERT, F. (2005): “Catalonia: the difficulty in transferring locally concerted solutions into firms”, a Regalia, I. (Ed.): Regulating new forms of employment. Local experiments and social innovation in Europe, London, Routledge.

MARTÍN ARTILES, A. ; GIBERT, F. (2005): “Primary and secondary labour markets in Spain”, in Köhler, C., Junge, K., Schröder, T. and Struck, O. (Ed.): Trends in employment stability and labour market segmentation. Current debates and findings in Eastern and Western Europe, Jena, The Jena-Halle Research Centre.

LOPE, A., RECIO, A. I GIBERT, F. (2004): La qualitat del servei i de l’ocupació del Servei d’Atenció al Domicili de Manlleu. Anàlisi i propostes d’actuació, Manlleu, Ajuntament de Manlleu.

LOPE, A.; GIBERT, F.; ORTÍZ, D. (2002): Atajar la precariedad laboral. La concertación local, ¿un marco para abordar nuevas formas de empleo?. Barcelona: Icaria.

GIBERT, F.; LOPE, A.; ROSETTI, N. (2002): “Los pactos locales por el empleo: el caso de Mataró y el Vallès occidental”. En: BLANCO, I.; GOMÀ, R., Gobiernos locales y redes participativas. Barcelona: Editorial Ariel.

Aquesta entrada ha esta publicada en Col·laboradors, El QUIT, Equip, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.