Estudi sobre la situació i perspectives laborals al barri de l’Erm. La problemàtica laboral de la població

El projecte parteix de les accions integrades que es duen a terme a l’Erm a partir de l’aplicació dels criteris presentats a la Llei de Barris. Es concreta, però, en l’àmbit de les perspectives i la inserció laboral del conjunt de la població activa del barri; amb especial èmfasi en les que presenta la població immigrant en tant que és un col•lectiu amb forta presència i amb particulars dificultats d’accés al mercat de treball.
L’objectiu a assolir és: conèixer les capacitats i la disposició dels diversos col•lectius presents al barri de l’Erm per tal d’accedir al món del treball per, a partir d’aquí, proposar mesures que facilitin aquest accés. Aquestes mesures, a més a més, han de vincular-se estretament a les característiques i a les possibilitats del mercat de treball de Manlleu i a les del seu teixit productiu i empresarial.

Data d’inici: 01/05/2007

Data fi: 01/03/2008

Finançament: Institut de Desenvolupament de l’Erm – Ajuntament de Manlleu

Investigador responsable: Andreu Lope

Equip: Joan Rodríguez, Laia Castelló

Documents i publicacions:

LOPE PEÑA, Andreu; RODRÍGUEZ SOLER, Juan; CASTELLÓ SANTAMARIA, Laia (2009): “De la ley de barrios al diseño de políticas locales de empleo”. Arxius de Ciències Socials, Núm. 21, pp. 49-64 .

Aquesta entrada ha esta publicada en Convenis, Desenvolupament i polítiques locals, General, Línies de recerca, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Recerca, Tots. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.