Estudi Pilot a dos comarques de la província de Granada amb una nova metodologia (EPA alternativa) que contempla l’estudi de la feina d’homes i dones així com la feina realitzada a l’àmbit familiar.

L’estudi s’emmarca dintre del projecte ALE-GRA (Acció Local per a l’Ocupació a la província de Granada), dirigit per la Diputació de Granada i finançat per la Comissió Europea a través de l’Article 6 del Fons Social Europeu, amb l’objectiu de mobilitzar als ens locals i interlocutors socioeconòmics de la província de Granada per a establir una estratègia integral a favor de l’ocupació. La contribució del QUIT es circumscriu al desenvolupament d’una metodologia capaç de mostrar les especificitats del mercat laboral femení. A aquest efecte, la proposta pretén aplicar, a manera de prova pilot, l’Enquesta “de Població Activa-no androcéntrica (EPA-NA)”, segons la metodologia desenvolupada per Cristina Carrasco (2004).

Data d’inici: 01/11/2004

Data fi: 01/02/2005

Finançament: Diputación de Granada. Delegación de Mujer y Juventud

Investigador responsable: Teresa Torns

Equip: Vicent Borràs, Sara Moreno

Aquesta entrada ha esta publicada en Convenis, General, Gènere i treball, Línies de recerca, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Recerca, Tots. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.