Joan Rodríguez Soler

Joan Rodríguez Soler és professor associat en la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). DEA en Sociologia (2007) i Llicenciat en Sociologia amb menció extraordinària (2005) per la UAB.

Ha estat becari d’investigació del programa de Formación de profesorado universitario (FPU) del Ministerio de Educación des de 2006 a 2010.

Actualment imparteix docència en la Facultat de Polítiques i Sociologia i la Facultat de Dret de la UAB. És membre del Centre d’Estudis Sociològics Sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT) i de l’Institut d’Estudis del Treball (IET).

Joan Rodríguez Soler es profesor asociado en la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). DEA en Sociología (2007) y Licenciado en Sociología con mención extraordinaria (2005) por la UAB.

Ha sido becario de investigación del programa de Formación de profesorado universitario (FPU) del Ministerio de Educación desde 2006 a 2010.

Actualmente imparte docencia en la Facultad de Políticas y Sociología y la Facultad de Derecho de la UAB.

Es miembro del Centre d’Estudis Sociològics Sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT) y del Institut d’Estudis del Treball (IET).

Joan Rodríguez Soler is Assistant Lecturer at the Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). MA Degree (DEA) in Sociology (2007) and B.A. in Sociology (2005) at the UAB. He held a PhD fellowship of FPU Programme of Ministry of Education and Science from 2006 to 2010.

Currently he teaches at the Faculty of Political Sciences and Sociology and the Faculty of Law at the UAB.

He is member of the Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT) and the Institut d’Estudis del Treball (IET).

Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.