Joan Miquel Verd Pericàs

Professor de Sociologia i de Mètodes d’Investigació a l’Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia i en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UAB, va obtenir el Doctorat en Sociologia amb la tesi “Itinerari biogràfic, recursos formatius i ocupació. Una aproximació integrada de caràcter teòric i metodològic”.

És actualment director del Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT) del Departament de la Sociologia de la UAB. Profesor de Sociología y Métodos de Investigación en el Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
Licenciado en Ciencias Políticas y Sociologia y en Ciencias Económicas y Empresariales por la UAB, obtuvo el Doctorado en Sociología con la tesis “Itinerario biográfico, recursos formativos y empleo. Una aproximación integrada de carácter teórico y metodológico”.

Es el director del Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana y el Treball (QUIT) del Departamento de la Sociología de la UAB. Associate professor in Sociology and Research Methods at the Universitat Autònoma of Barcelona (UAB).
B.A. in Political Science and Sociology and B.A. in Economics at the UAB. He obtained his Ph.D. in Sociology with the thesis “Itinerario biográfico, recursos formativos y empleo. Una aproximación integrada de carácter teórico y metodológico” (Biographic trajectory, training resources and employment. A theoretical and methodological integrated approach).

Director of the Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT), in the Department of Sociology in the UAB.

Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.