Carlos Prieto Rodríguez

Professor Titular de Sociologia a la Universitat Complutense de Madrid. Doctor en Sociologia per la Universitat de la Sorbona. Membre del Groupement de Recherche Vaig marxar et Genre (MAGE) en Europe. Cofundador i codirector fins al numero 33 (1998) de la Revista Sociologia del Treball. Membre del Consell de Redacció de la revesteixi Travail et Emploi. Membre del Consell d’Orientació de la revista Sociologie du Travail. Director de la revista Cuadernos de Relaciones Laborales.
A l’actualitat les seves línies d’investigació prioritàries té per objecte l’ocupació com norma social, les relacions de gènere i l’articulació dels temps de treball professional i domèstic.Profesor Titular de Sociología en la Universidad Complutense de Madrid. Doctor en Sociología por la Universidad de la Sorbona. Miembro del Groupement de Recherche Marché et Genre (MAGE) en Europe. Cofundador y codirector hasta el numero 33 (1998) de la Revista Sociología del Trabajo. Miembro del Consejo de Redacción de la revista Travail et Emploi. Miembro del Consejo de Orientación de la revista Sociologie du Travail. Director de la revista Cuadernos de Relaciones Laborales.
En la actualidad sus líneas de investigación prioritarias tiene por objeto el empleo como norma social, las relaciones de género y la articulación de los tiempos de trabajo profesional y doméstico.

Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.