Antonio Martín Artiles

El Dr. Antonio Martín Artiles, és actualment director de l’Institut d’Estudis del Treball i membre del Centre d’Estudis Sociològics QUIT.

Va realitzar estudis a l’Institut Superior de Ciències Socials de Barcelona (ICESB) on va obtenir la llicenciatura en ciències socials i també a la Universitat de Barcelona on va obtenir la llicenciatura en Història i Antropologia Cultural. Es va doctorar en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) al gener de 1991 amb la tesi “Flexibilitat i Relacions Laborals”.

Amb anterioritat a la seva posició com a professor titular de la UAB va realitzar estudis com a investigador per als sindicats.El Dr. Antonio Martín Artiles, es en la actualidad el director del Instituto de Estudios del Trabajo de la UAB y miembro del Centre d’Estudis Sociològics QUIT.
Realizó estudios en el Institut Superior de Ciències Socials de Barcelona (ICESB) donde obtuvo la licenciatura en ciencias sociales y también en Universidad de Barcelona donde obtuvo la licenciatura en Historia y Antropología Cultural. Se doctoró en Sociología por la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en enero de 1991 con la tesis “Flexibilidad y Relaciones Laborales”.
Con anterioridad a su posición como profesor titular de la UAB realizó estudios como investigador para los sindicatos.University Professor Dr. Antonio Martín Artiles is the director of Institute for Labour Studies (IET) at UAB.

He studied at the Institut Superior de Ciències Socials de Barcelona (ICESB) where received a Bachelor’s Degree in Social Science and also at University of Barcelona where obtained Bachelor’s Degree in History and Cultural Anthropology. Afterwards he obtained Ph.D. Sociology at the Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) on January of 1991 with the thesis Flexibilidad y relaciones laborales. He is teaching sociology at the Autonomous University of Barcelona as full professor. During many years he worked as researcher with trade unions.

Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.