El terra enganxós de les dones a la ciutat de Barcelona

L’objectiu general de l’estudi és contribuir a l’anàlisi d’aquest fenomen que marca l’experiència quotidiana de moltes dones, amb la finalitat de millorar les possibles intervencions que sobre aquesta qüestió es puguin dur a terme, des de la pròpia administració, així com en tot allò que competeix als agents socials. Es tracta d’un estudi de caire exploratori que centra l’atenció en quatre subsectors econòmics: les activitats de neteja d’edificis, l’hostaleria i la restauració i els serveis d’atenció domiciliària. Son quatre subsectors que, en diversos sentits i graus, representen activitats rellevants per al teixit econòmic de la ciutat i per a la sostenibilitat de la vida en la mateixa, i que es caracteritzen al seu torn per la seva feminització.

Data inici: 29/06/2018
Data fi: 28/06/2019
Finançament: Ajuntament de Barcelona
Referència: 16846
Investigador principal: Pilar Carrasquer
Equip: Mariana do Amaral

Publicacions
Carrasquer, Pilar; Do Amaral Pinto, Mariana. El terra enganxós de les dones a la ciutat de Barcelona. Barcelona: Ajuntament de Barcelona, Barcelona Activa, 2019

Presentació de l’estudi

Aquesta entrada ha esta publicada en Convenis, Gènere i treball, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Recerca, Tots. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.