Dones i Mercat de Treball a Barcelona

Aquest estudi sobre la situació de les dones i el treball a Barcelona és un encàrrec realitzat en el marc de l’Estratègia contra la Feminització de la Pobresa i la Precarietat (2016-2020) (EFPP) de l’Ajuntament de Barcelona en la seva primera línia d’actuació “Dades i Sistemes d’Informació”, dins de l’objectiu específic “Dotar l’Ajuntament de Barcelona d’un sistema d’informació que permeti conèixer el fenomen de la feminització de la pobresa de forma integral i exhaustiva”; juntament amb el Consell Econòmic i Social de Barcelona (CESB), encarregat de l’elaboració de l’informe sobre la situació de les dones al mercat laboral a Barcelona.

L’objectiu general de l’estudi és mostrar, a través de la explotació de dades estadístiques, la situació de les dones a Barcelona en relació als treballs sobre la base del qual formular propostes d’intervenció.

Data d’inici: 30/12/2016

Data fi: 30/12/2017

Finançament: Ajuntament de Barcelona

Referència finançament: Conveni 15420

Investigador responsable: Sara Moreno

Equip: Vicent Borràs, Núria Sánchez Mira

Aquesta entrada ha esta publicada en Convenis, General, Gènere i treball, Línies de recerca, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Recerca, Tots. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.