Divulgació
Divulgació

Divulgació

Tota la documentació generada per les diverses recerques es troba disponible per a la seva consulta a la Biblioteca de Ciències Socials i/o a la Biblioteca General de la Universitat Autònoma de Barcelona, així com al local del QUIT.

Més enllà de la difusió de la investigació en forma de publicació dels resultats en revistes científiques, per al QUIT la difusió de la recerca no és totalment completa fins que els resultats han estat àmpliament difosos entre una audiència no especialitzada. Així, l'ús de mitjans de comunicació (tradicionals, en línia i xarxes), missatges personalitzats dissenyats per a audiències específiques, conferències i altres presentacions busquen apropar la recerca a un públic tan ampli com sigui possible.

Presència en mitjans

UAB divulga

Jornades i seminaris

 • 2023
  • Acte d’homenatge a Fausto Miguélez

   Acte d’homenatge a Fausto Miguélez Lobo, catedràtic de sociologia i fundador i director del QUIT fins a la seva jubilació que va tenir lloc el 26 de maig del 2023 a la Sala d’Actes de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB. A l’acte van participar els següents ponents: – Olga Serradell,degana de la Facultat de CCPP i de Sociologia de la UAB – Antonio Martín, professor emèrit del departament de Sociologia de la UAB – Joan Botella, professor emèrit del departament de Sociologia de la UAB – Clara Llorens, professora del departament de Sociologia de la UAB -Carlos Prieto, professor emèrit del departament de Sociologia de la UCM – Albert Recio, professor honorari del departament d’Economia de la UAB – Sònia Parella, directora del departament de Sociologia de la UAB

   Data: 26 de maig del 2023

   Organitzat pel QUIT.

   Veure programa

   La Biblioteca de Ciències Socials també s’ha sumat a aquest homenatge amb una exposició presencial a les vitrines de la planta 0 i amb una exposició virtual que podeu consultar a https://mirades.uab.cat/exposicions/biblioteques/faustomiguelez

 • 2022
 • 2021
 • 2020
  • Webinar «Teletreball, drets laborals i desconnexió digital»

   El seminari pretén explorar la normalització del teletreball en la nostra societat arran de la pandèmia, des d’una perspectiva multidisciplinària. També s’abordaran els canvis normatius acordats entre les administracions, sindicats i patronals i les seves implicacions a efectes pràctics..

   Programa

   Data: 11 de novembre de 2020

   Organitzat pel Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya, l’Observatori per la Democràcia (ODEM) i l’Associació Catalana de Professionals.

 • 2019
  • Seminari «Residus i treball informal: les altres cares del reciclatge»

   El seminari pretén portar a debat un fenomen d’abast global, conèixer com s’està estudiant des de la Universitat, debatre com s’han gestionat aquestes situacions en els països del Sud i quines lliçons es poden extrapolar al nostre entorn.

   Programa

   Fecha: 4 de junio de 2019

   Organitzat pel Minor en Desenvolupament Sostenible i Ciutadania Global, el Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball – QUIT,  l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental – ICTA i l’Institut de Govern i Polítiques Públiques – IGOP

Històric d'actes organitzats

Seminaris QUIT