Dinamització d’un Fòrum de persones expertes del projecte “Cap a un nou sistema públic de cures en la comunitat”, l’elaboració de documentació per a la dinamització del debat i per i l’elaboració d’un informe de recomanacions emeses pel Fòrum

Des de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona s’ha posat en marxa el projecte Cap a un nou sistema públic de cures en la comunitat que té l’objectiu de reforçar els serveis locals de cures, especialment l’atenció social domiciliària i la teleassistència.

En el marc d’aquest projecte s’han dinamitzat les sessions de debat del Fòrum de persones expertes, s’ha fet una anàlisi sobre la realitat sociodemogràfica de la dependència, l’envelliment i la discapacitat a la província de Barcelona i l’elaboració d’un informe de recomanacions per a la millora del sistema de cures .

Data inici: 07/05/2021
Data fi: 31/12/2022
Finançament: Diputació de Barcelona, Àrea d’igualtat i Sostenibilitat Social
Referència: Exp. 2022/14258
Investigadora principal: Sara Moreno
Equip: Paula Arboix

Aquesta entrada ha esta publicada en Convenis, Gènere i treball, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Recerca, Tots. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.