Detecció de temes i eixos centrals en la investigació vinculada a la Seguretat i Salut Laboral a Catalunya

L’estudi té com a objectiu detectar aquells temes en la recerca centrada en la seguretat i salut laboral a Catalunya que els diferents actors implicats consideren com a prioritaris. Es tracta d’un estudi encarregat per la Subdirecció General de Seguretat i Salut Laboral (SGSSL) del Departament d’Empresa i Ocupació, que ha comptat amb la participació de tots aquells agents que d’una manera o altra contribueixen al desenvolupament de la seguretat i salut laboral.
L’estudi ha utilitzat el grup de discussió com a principal tècnica d’obtenció de dades. Concretament, s’han realitzat 6 grups de discussió, cada un d’ells adreçat a un perfil diferent entre el conjunt d’agents implicats en la seguretat i salut laboral a Catalunya. El resultat d’aquests grups de discussió ha estat transcrit i analitzat amb el programa ATLAS.ti.

Data d’inici: 01/01/2012

Data fi: 01/11/2012

Finançament: Subdirecció General de Seguretat i Salut Laboral. Generalitat de Catalunya

Investigador responsable: Joan Miquel Verd Pericàs

Equip: Joan Rodríguez Soler

Documents i publicacions:

Verd J, Rodríguez- Soler J, (2012). “Detecció de temes i eixos centrals en la investigació vinculada a la Seguretat i Salut Laboral a Catalunya.”. Informe de recerca.

Aquesta entrada ha esta publicada en Convenis, General, Línies de recerca, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Recerca, Temps, treball i vida quotidiana, Tots. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.