Daniel de Gracia Palomera

Equip / Personal docent i investigador

Daniel de Gracia Palomera

Investigador post-doctoral

Daniel és investigador post-doctoral, en el marc del programa d’ajudes Juan de la Cierva, al Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT) de la UAB.

La seva tasca investigadora actual s’emmarca dins de l’estudi de la pràctica investigadora en ciències socials com a professió, analitzant la influència entre la qualitat de la recerca, les seves regles institucions i les pràctiques i trajectòries investigadores en Ciències Socials.

Ha realitzat estades doctorals finançades al University College Dublin i la Universitat de Xile, a més de períodes de formació i recerca en institucions com el CIS, l’ INE i l’Instituto de Salud Carlos III.

Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Sociologia
Campus UAB- Edifici B
08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Spain

daniel.degracia@uab.cat

ResearchGate

Interesos de recerca

El seu principal interès investigador es lliga amb l’estudi de la pluralitat metodològica en la recerca social, les trajectòries biogràfiques i la sociologia de les professions.

Publicacions destacades

de Gracia Palomera, Daniel. “La pluralidad del oficio de la investigación social: estudio sociológico de trastienda y construcción de tipologías mediante metodología mixta” 2022. Dir: Miguel S. Valles. Universidad Complutense de Madrid Tesis. https://hdl.handle.net/20.500.14352/87780

de Gracia Palomera, Daniel. “La trastienda de los inicios en la investigación social: elementos característicos. Barataria. Revista Castellano-Manchega de Ciencias Sociales”. ISSN: 1575-0825. Volumen 33, 2023. https://doi.org/10.20932/barataria.v0i33.667

Picasso, Florencia; de Gracia Palomera, Daniel. “Revisión, crítica e innovación en las clasificaciones de paradigmas en ciencias sociales”. Revista Latinoamericana de Metodología de la Investigación Social (RELMIS). 21 – 11, 2021.

de Gracia Palomera, Daniel. “Orientaciones Metodológicas para la Investigación Social”. http://arts.recursos.uoc.edu/guia-metodologica/es/. UOC, 2019.

de Gracia Palomera, Daniel. “Glosario de términos de sociología del arte”. http://arts.recursos.uoc.edu/glossari-sociologia/es/. UOC, 25/09/2019.

de Gracia Palomera, Daniel. “Análisis cualitativo comparado (QCA). De: IVÁN MEDINA, PABLO JOSÉ CASTILLO ORTIZ, PRISCILA ÁLAMOS-CONCHA y BENOÎT RIHOUX”. Revista de Estudios Políticos. 180, pp. 352-356. Centro de Estudios Políticos y Constitucionales, 2018.

de Gracia Palomera, Daniel. “Itinerarios, situaciones y expectativas de los y las artistas visuales jóvenes. Una aproximación al estado de la educación en arte en España”. Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Nipo: 036-17-030-3, 2017.

Aquesta entrada ha esta publicada en El QUIT, Equip, General, Personal Docent i Investigador. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.