Cristian Segura-Carrillo

Equip / Personal tècnic i d’administració

Cristian Segura-Carrillo

Tècnic de suport a la recerca

Llicenciat en Treball Social, Master en Treball Social i Polítiques Socials de la Universidad de Concepción (Chile), Master en Docència per a l’Educació Superior, Universidad Nacional Andrés Bello (Chile). Actualment, estudiant del Doctorat en Sociologia, Universitat Autònoma de Barcelona, Espanya.

Ha estat coordinador de programes socials en l’ àrea d’ educació secundària en el sistema públic xilè.  Actualment és Professor Assistent del Departament de Treball Social de la Universidad de Concepción, des d’aquest espai professional ha estat coordinador de diversos projectes amb finançament públic per realitzar Intervenció Social en persones amb Discapacitat; ha dirigit programes de postgrau i d’intervenció educativa en l’educació superior.

Ha obtingut diverses Beques per a la formació i recerca. Com a Beca ANID per a estudis de Doctorat a l’estranger.

Universitat Autònoma de Barcelona
Edifici E1
08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Spain

Despatx B3b/059

cristian.segura@uab.cat

Els seus interessos d’investigació, en primera instància estan emmarcats en l’estratificació i la mobilitat social. En segon lloc s’interessa en els estudis de la intervenció social i la política pública amb enfocament de drets humans.

En l’actualitat participa en el projecte DINAMOS “Dinàmiques d’anàlisi de la mobilitat social a Espanya” i realitza la seva tesi doctoral en la temàtica de la mobilitat social comparada.

Aquesta entrada ha esta publicada en El QUIT, Equip, General, Personal tècnic i d'administració. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.