Carlos Prieto Rodríguez

Equip / Col·laboradors
Carlos Prieto Rodríguez

Catedràtic d’Universitat Emèrit

Doctor en Sociologia per la Universitat de la Sorbona (París), amb una tesi sobre «La conscience ouvrière des travailleurs espagnols immigrés en France».

Catedràtic emèrit de la Universitat Complutense de Madrid, ha estat catedràtic de Sociologia a la Facultat de CC.PP. i Sociologia d’aquesta universitat i Subdirector de l’Escola de Relacions Laborals (Universitat Complutense de Madrid) (1998-2003)

Director del Grup de Recerca de la UCM “Ocupació, Gènere i Règims de Cohesió Social” (EGECO). Director de l’Institut Complutense de Sociologia per a l’estudi de les Transformacions Socials (TRANSOC). Director de la revista Quaderns de Relacions Laborals des de 2004.

És membre de l’equip de direcció del Grup de Recerca Internacional MAGE (“Marché du travail et Genre” del CNRS (França), coordinat per M. Maruani, així com del Consell d’Orientació de la revista Sociologie du travail.

Universidad Complutense de Madrid.
Departamento de Sociología I (Cambio Social)
Facultad de CC. Políticas y Sociología
Campus de Somosaguas
28223 Madrid

+34 91 394 29 01
cprieto@cps.ucm.es

Interessos de recerca

Les seves línies de recerca prioritàries té per objecte l’ ocupació com a norma social, les relacions de gènere i l’ articulació dels temps de treball professional i domèstic.

Publicacions destacades

Prieto, Carlos. (2024) Las metamorfosis del trabajo y de la relación salarial. El caso espanyol. Catarata

Aquesta entrada ha esta publicada en Col·laboradors, El QUIT, Equip, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.