Avaluació del disseny, implementació i impacte de les actuacions que el SOC realitza en el marc del conveni establert amb la Fundació Cecot Innovació

Aquest projecte de recerca realitza una avaluació de disseny, d’implementació i d’impacte de les accions pertanyents al programa reempresa i finançades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). El programa reempresa està promogut per dues fundacions privades: la Fundació Cecot Innovació i la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya.

Per a evitar l’extinció d’empreses, té entre els seus objectius l’organització de mercats transparents de transmissió d’empreses i oferir serveis d’intermediació i acompanyament en aquesta compravenda.

L’avaluació utilitza una metodologia tant quantitativa com qualitativa, en alguns apartats amb funcions descriptives i en uns altres amb funcions d’inferència causal.

Data inici: 06/05/2021
Data fi:
31/12/2022
Finançament:
Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)
Referència:
SOC-2021-335; SOC-2022-326
Investigador principal:
Joan Miquel Verd
Equip: Álvaro Fernández Junquera

Aquesta entrada ha esta publicada en Desenvolupament i polítiques locals, Línies de recerca, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Recerca, Tots. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.