Avaluació del programa “VilaVeïna”

VilaVeïna és una iniciativa municipal pionera per abordar les cures en petites unitats territorials, en què els equips professionals especialitzats, les persones que reben atenció i la ciutadania formin part d’una xarxa comunitària i corresponsable del benestar col·lectiu. És un projecte que s’adreça a tota la ciutadania, però en especial a les persones que necessiten més acompanyament (infants i persones grans) i a les persones que les cuiden. El desplegament de VilaVeïna a la ciutat forma part d’una transformació de model sociosanitari, en què es prioritza la proximitat, corresponsabilitat i personalització de l’atenció. El canvi principal consisteix a concebre la cura com una tasca compartida i comunitària, no privada i individual.

L’objecte del conveni és avaluar el programa, tot coincidint amb la tercera fase de desplegament amb un doble objectiu: conèixer el procés d’implementació i analitzar l’impacte del projecte.

Data d’inici: 21/03/2023
Data fi: 20/03/2023
Finançament: Foment de la Ciutat, SA
Investigadora principal: Sara Moreno
Equip: Christel Keller

Aquesta entrada ha esta publicada en Convenis, Gènere i treball, Projectes en curs, Projectes en curs, Projectes en curs, Recerca, Tots. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.