Avaluació de les necessitats de formació de les empreses del municipi de Polinyà

La investigació pretén identificar les necessitats de formació que tenen les empreses del municipi de Polinyà, quina formació s’adquireix en el lloc, quina formació es demanda en el moment de la contractació i quins són les necessitats formatives dels distints col·lectius i les categories de treballadors. L’estudi es realitza sobre la base de dades contextuals referits a les característiques de la població del municipi de Polinyà (edat, sexe, nivells formatius, etc.) i, més concretament, a les característiques dels desocupats; es contrasten aquestes dades amb els resultats d’una enquesta dirigida a les empreses.

Data d’inici: 01/10/1995

Data fi: 01/09/1996

Finançament: Patronat Flor de Maig- Diputació de Barcelona

Investigador responsable: Oscar Rebollo Izquierdo

Equip: Faustino Miguélez, Andreu Lope, Pedro López, Clara Llorens, Carlos Lozares, Antonio Martín, Joel Martí, Joan Miquel Verd

Aquesta entrada ha esta publicada en Convenis, General, Línies de recerca, Ocupació i transformacions en el mercat de treball, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Projectes finalitzats, Recerca, Tots. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.