Adriana Eixarch Alejos

Equip / Personal tècnic i d’administració

Adriana Eixarch Alejos

Personal tècnic i d’administració

Graduada en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2023), actualment està cursant el Màster Oficial en Política Social, Treball i Benestar, coordinat per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Durant el curs 2022/2023 va realitzar les pràctiques curriculars al Centre de Recerca en Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona (CUSC-UB), i també va ser beneficiària de la Beca de Col·laboració en Departaments Universitaris (Ministeri d’Educació i Formació Professional) per al Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Mitjançant aquesta beca, es va incorporar al projecte “Capital social y entorno residencial en la población joven con riesgo de exclusión laboral. Un estudio de casos – CAPENRISG”. Actualment segueix vinculada al projecte CAPENRISG com a Tècnica de Suport a la Recerca al Centre de Recerca sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT-UAB).

Universitat Autònoma de Barcelona
Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball – QUIT
Campus UAB, Edif. B – Avda. de l’Eix Central
08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Spain

Despatx B3b/033

+34 93 581 3303

adriana.eixarch@uab.cat

Aquesta entrada ha esta publicada en El QUIT, General, Personal tècnic i d'administració. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.