Abraham García González

Equip / Personal investigador en formació

Abraham García González

Investigador predoctoral FPU

Abraham és graduat en Treball Social i en Sociologia per la Universitat Pablo de Olavide (UPO, 2020). Ha realitzat el Màster en Problemes Socials de la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED, 2021). Ha estat col·laborador en el grup GITTEC-PAIDI-SEJ-608 de Treball Social i Noves Tecnologies, i en el projecte International Network for Comparative Analysis of Social Inequalities (INCASI) de 20 universitats europees i llatinoamericanes.  A més, ha obtingut diverses beques i contractes de concurrència competitiva, entre els quals destaquen la implementació del nou Laboratori de la Facultat de Ciències Socials de la UPO (FCSLAB) i  la seva tasca com a titulat superior de suport a la recerca en el grup Política, Territori i Participació (PTYP) del Departament de Sociologia de la UPO.

En la seva trajectòria, destaquen les màximes qualificacions tant en el seu Treball de Fi de Grau Perfils de l’estat de salut a Espanya com en el seu Treball de Fi de Màster La salut i el seu caràcter social en el confinament domiciliari nacional d’Espanya en 2020.  Així mateix, ha rebut el premi al rendiment acadèmic a millor expedient de la promoció en Treball Social i Sociologia 2015-2020, atorgat per la UPO, juntament amb el premi a Millor graduat nacional en Sociologia 2020, emès per la Societat Espanyola d’Excel·lència Acadèmica (SEDEA).  Actualment és doctorand i beneficiari FPU al Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona sota la direcció del Dr. Pedro López Roldán.

Universitat Autònoma de Barcelona
Centre d'Estudis Sociològics QUIT
Campus UAB- Edifici B
08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Spain
+34 93 581 3303
abraham.garcia@uab.cat

Interesos de recerca

Els seus interessos de recerca són diversos, i van des de la sociologia de la salut fins a la sociologia del treball i l’economia laboral. D’una banda, recentment ha estat treballant la relació entre la salut i els condicionants socials, així com altres temàtiques relacionades amb l’educació i les altes capacitats. Actualment, la seva línia de treball de tesi doctoral està enfocada en la mobilitat sociolaboral intrageneracional i intergeneracional i com aquesta està afectada pels contextos de crisis socioeconòmiques.

Aquesta entrada ha esta publicada en El QUIT, Equip, General, Personal investigador en formació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.